برگزاری جلسه هم اندیشی و روشنگری با موضوع نقش دانشگاه و دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1396/11/24

جلسه هم اندیشی  و روشنگری با موضوع نقش دانشگاه و دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی با حضور حجت الاسلام والمسلمین شفیع خانی مسئول حوزه نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان سقز، اساتید، کارکنان و جمعی از دانشجویان شهرستان در واحد سقز برگزار گردید.
در این نشست آقای دکتر کیوان شافعی ضمن تبریک ایام الله دهه فجر و خیر مقدم به حاضران، خلاصه از نقش دانشگاه و دانشجویان در پیروزی انقلاب اسلامی را چنین بیان کرد: بررسی تاریخی نقش دانشگاه و دانشجویان در مبارزات مردمی انقلاب اسلامی ضروری و در پیروزی انقلاب اسلامی جوانان تاثیر گذار ترین قشر بودند و دانشجویان نقش پیشرو در تحولات سیاسی و اجتماعی را داشتند.
ایشان در ادامه گفت: دانشجویان از نیروهای اصلی انقلاب و دانشگاه یکی از کانون های مهم مقابله با رژیم پهلوی بود و به تعیبر امام راحل« جوانان و دانشجویان باعث ساقط شدن رژیم شدند.» البته نکته ای که باید به آن اشاره کرد، این است؛ فعالیت­های دانشجویی در دانشگاه ها، در زمان های مختلف یکسان نبود، با توجه به شرایط و امکانات، اوج و فرودهایی داشت و نقش آفرینی دانشجویان را در تحولات منجر به پیروزی انقلاب اسلامی مشاهده نمود.

دکتر شافعی افزود: دانشجویان در میدان مبارزات خود علیرغم سرکوب و اختناق شدید، همواره گرایش اسلام خواهی را سرلوحه مبارزات خود قرار داده و تاکید بر بازگشت به ارزشهای دینی داشتند.
ایشان ادامه داد: دانشجویان در فاصله سال های 1342 تا 1357 به صورت مستمر و پیوسته و از طریق تظاهرات، اعتصابات، انتشار اعلامیه های سیاسی و ... بر ضد رژیم پهلوی فعالیت می کردند و در تحولات تاریخ انقلاب اسلامی از جمله؛ تحولات بعد از کودتای 28 مرداد سال 1332 ، مخالفت با لایحه انجمن های ایالتی و ولایتی ، مخالفت با انقلاب سفید در رفراندوم سال 1341، قیام خونین 15 خرداد سال 1342، 13 آبان سال 1357 و ... نقش تاثیر گذاری داشتند.

سپس حجت الاسلام والمسلمین شفیع خانی مسئول حوزه نمایندگی نهاد مقام معظم رهبری در سپاه انقلاب اسلامی شهرستان سقز، ضمن تبریک دهه مبارک فجر ابراز داشت: نقش دانشگاه ودانشجویان در تثبیت انقلاب اسلامی بسیار ارزنده و مهم بوده و امروزه مشارکت دانشگاه ها در حمایت از ارزشهای انقلاب اسلامی در برابر ابر قدرت ها نمایان می باشد.
ایشان اذعان داشت: اگر جریان دانشجویی در کنار نهضت مردمی قرار نمی گرفت، بی تردید شکاف عظیمی در جبهه ملت رخ می داد و نهضت مردم مسلمان از مجموعه عظیم موثری که عنصر جوانی و تحصیلکردگی را با هم داشت، محروم می ماند. در دوره کنونی که جمعیت دانشجویان کشور عدد قابل ملاحظه ای را نشان می دهد، اهمیت پیشگام بودن در حفظ انقلاب و پیروی از آرمان های آن بیش از پیش مد نظر می باشد؛ زیرا این مجموعه عظیم بسهولت و سرعت قادر است که در شهر و روستا، محیط های نزدیک و دور افتاده، تلقی نوینی از زیستن ملی را تعلیم دهد و شهروندانی متناسب با کشور انقلابی و خواهان توسعه ملی به وجود آورد. ایشان در پایان اذعان داشت: روحیه پیشروی برای قشر دانشجو باید محفوظ بماند تا دانشجو همواره احساس کند که نوک پیکان حرکت عمومی در مبارزه است.