انتخاب فیلم ضربان به عنوان فیلم برتر از نگاه تماشاگران به کارگردانی آقای سرور رضایی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز 1396/11/24

مراسم اختتامیه نخستین جشنواره استانی دانشجویی فیلم کوتاه ریگا در پردیس سینما بهمن سنندج برگزار شد و فیلم ضربان به عنوان فیلم برتر از نگاه تماشاگران به کارگردانی آقای سرور رضایی دانشجوی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سقز  انتخاب شد.
این جشنواره باهدف حمایت از فیلم‌سازان تازه کار و ایجاد انگیزه در فیلم‌سازان جوان برگزار و 47 فیلم به دبیرخانه ارسال شد که 24 فیلم به بخش مسابقه ورود پیدا کرد و از فیلم‌سازان 7 فیلم در بخش‌های انیمیشن، مستند و داستانی تقدیر به عمل آمد.
رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر در این مراسم اظهار داشت: خوشبختانه برنامه‌های نخستین جشنواره فیلم کوتاه دانشجویی طی امروز و دیروز انجام و برگزار شد.
شهین سیف افزود: از صفر تا صد برنامه‌ریزی و اجرای این جشنواره توسط خود دانشجویان انجام و دو کارگاه پرسش و پاسخ با فیلم‌سازان و کارگاه ایده‌پردازی برگزار شد.
گفتنی است؛ در پایان از سرکوت نیک دل در بخش بهترین فیلم مستند، عدنان جوانمردی در بخش مستند، سرور رضایی در بخش بهترین فیلم از نگاه تماشاگر، هژیر اسدی در بخش انیمیشن، آرمین پورمحمد، کاوه جاهد، ایوب شیخ‌احمدی، اشکان ساعدپناه در بخش داستانی تقدیر به عمل آمد.